Boiler electric MDEA 80 V

Бренд: MDEA
Номер: si-18789
3 450L
2 760L
Есть в наличии

Descoperă noul boiler electric MDEA pentru a-ți asigura confortul în casă la un preț accesibil. Acesta este unul dintre cele mai bune boilere electrice ieftine disponibile pe piață, care oferă performanțe excelente și durabilitate pe termen lung.

Boilerul electric MDEA se remarcă prin caracteristicile sale superioare, începând cu acoperirea cu titan email, care conferă rezistență și protecție împotriva coroziunii. Acest strat special asigură o durată de viață extinsă pentru boiler, garantând astfel că vei beneficia de apă caldă constantă în locuința ta.

Un alt avantaj important este reglatorul de putere comod, care îți permite să ajustezi temperatura apei în funcție de preferințele tale. Astfel, poți obține întotdeauna apa caldă în parametrii ideali pentru tine și familia ta.

Produsele MDEA sunt fabricate la uzina mondială, utilizând tehnologii de producție avansate și un control viguros al calității. Astfel, poți avea încredere că boilerul electric MDEA este un produs de înaltă calitate, realizat conform standardelor internaționale.

Boilerul MDEA este echipat cu un anod de magneziu, care oferă o protecție suplimentară împotriva coroziunii, prelungind astfel durata de viață a aparatului. În plus, are o protecție IPX4, ceea ce înseamnă că este rezistent la stropirea cu apă și poate fi utilizat în siguranță în spații umede, precum baia sau bucătăria.

Cu o clasă energetică C și un certificat european, boilerul electric MDEA este o opțiune eficientă din punct de vedere energetic și respectă standardele de siguranță și calitate. Astfel, vei economisi energie și vei contribui la protejarea mediului înconjurător.

Alege boilerul electric MDEA pentru a te bucura de apa caldă în orice moment și pentru a beneficia de un produs fiabil și durabil. Cu ajutorul unui instalator de boilere electrice, poți instala rapid și ușor acest aparat și poți profita de confortul oferit de un boiler de încredere.

Описание
  • Acoperire vas de acumulare cu titan email
  • Reglator de temperatura comod
  • Protectie IPX4
  • Produs la uzina de renume mondial
  • Incalzeste apa pina la 75 Grade Celsius
  • Certificate de calitate ISO si CE
  • Prezenta anodului de magneziu.
  • Sistem de fixare dublu
  • Set complet : supapa de siguranta, sistema de fixare , cablu cu impamintare.

Volum,                       l

Putere, kW                 
Tensiune electrică, V   

Temperatura (max), °C

Dimensiuni, mm 

Greutate, kg             

Gradul de protecție   

Instalare            

Brand                   

Producător              

Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход