Cazan Danko 20TH W+S

Бренд: Danko
Номер: si-18760
33 500L
25 900L
Есть в наличии
Описание

Danko 20TH - putere 20 kW, cazan pe combustibil solid, suprafața încălzită până la 200 m2, schimbător de căldură din oțel.

Construcția este destul de simplă și standard. Camera de ardere vă permite să încărcați combustibil în cantități mari. Acest lucru face posibil ca echipamentul să funcționeze mult timp cu o singură încărcătură de combustibil. În partea inferioară există un compartiment pentru curățarea cazanului de cenușă. Unul dintre elementele principale ale cazanului este un schimbător de căldură din fontă. Acest material este durabil, puternic și rezistent la temperaturi ridicate, precum și la coroziune și are performanțe excelente de transfer de căldură.

Produsele de ardere părăsesc cuptorul prin sistemul de coș. Cazanul este echipat cu o supapă specială pentru reglarea tirajului. Cu ajutorul acestui dispozitiv este posibilă controlul intensității cazanului, economisirea resurselor de combustibil și menținerea regimului optim de temperatură în incintă.


Cazanul Danko 20TH este dotat cu automatizare suplimentară cu un programator și un ventilator, care va oferi tiraj forțat, cazanul va funcționa complet în modul automat. De exemplu, dacă temperatura din sistem scade sub valoarea setată anterior, programatorul pornește ventilatorul pentru a menține curentul în cuptor. În consecință, flacăra începe să ardă mai intens. Când temperatura din sistem crește peste norma, ventilatorul se oprește. Astfel, automatizarea controlează constant regimul de temperatură astfel încât acesta să corespundă cu cel care a fost programat de utilizatorul echipamentului de încălzire.

Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход