CENTRALA BERETTA Power Max 150

Бренд: Beretta
Номер: si-18558
93 100L
87 200L
Есть в наличии

Power Max 150 este o centrala termica murala Beretta în condensaţie.

 

Design compact

Randament **** în conformitate cu Directiva Uniunii Europene CEE 92/42.

Schimbator in condensatie elicoidal, din Inox, permite recuperarea unei bune parti din caldura gazelor arse, reducand pierderile de pe cos si o buna parte din caldura latenta rezultata din condensarea vaporilor de apa prezenti in gazele arse.

Domeniu modulare 1:5

Panou de comanda cu display LCD, iluminat.

Functie anti-legionella

Posibilitate de montare in cascada.


Pretul NU include si Kit-ul de evacuare gaze arse.

Описание

Descriere

Centrala termica murala pe gaz in condensatie Beretta Power Max 150

Centrala termica Beretta POWER MAX, Noua Protagonista in Centrale Termice reprezinta noua solutie Beretta in sisteme modulare murale de condensare. Proiectata in centrele de cercetare si dezvoltare si industrializata in fabricile Beretta Italia, POWER MAX este noul mural de maxima putere, care poate fi aplicat atat in configuratie unica, cat si in cascada, pana la 1120 kW. Completata cu toate accesoriile de fumuri, instalațiile sanitare și accesoriile INAIL, POWER MAX este alegerea ideala pentru sistemele de incalzire in blocuri de apartamente, magazine, sali de sport, centre sportive si cladiri industriale. Datorita flexibilitatii instalatiei, fiabilitatii si usurintei de asamblare, noul sistem de condensare modular reprezinta raspunsul curent si castigator al Beretta atat pentru constructia de noi sisteme de incalzire, cat si pentru recalificarea si inlocuirea energiei. POWER MAX este un modul termic în condensare cu preamestec, constând dintr-un element termic modulant. Este disponibil în diverse modele, de la 34,9kW la 131kW. Gestionarea optimă a arderii permite randamente ridicate (până la 109%, calculate pe PCI, în regim de condensare) și emisii poluante reduse (Clasa 6 conform normei EN15502).

Modulul termic este proiectat cu funcționare cu cameră de ardere deschisă, dar poate fi transformat într-o cameră etanşă cu ajutorul accesoriului special. Aparatul în configurație standard este destinat instalării în interior, asigurând un grad de protecție IPX4D.  #pozaR6#Randament **** în conformitate cu Directiva Uniunii Europene CEE 92/42. Schimbator in condensatie elicoidal, din Inox, permite recuperarea unei bune parti din caldura gazelor arse, reducand pierderile de pe cos si o buna parte din caldura latenta rezultata din condensarea vaporilor de apa prezenti in gazele arse.  Pompa circulatie modulanta, auto-adaptanta Domeniu modulare 1:5Panou de comanda cu display LCD, iluminat. Centrala termica Beretta POWER MAX poate fi instalata în încăperi ventilate permanent, echipate cu guri de ventilație de dimensiuni adecvate şi care respectă normele tehnice și reglementările în vigoare la locul de instalare.

Principalele caracteristici tehnice ale aparatului sunt:

– arzător cu preamestec şi raport gaz-gaz constant;

– schimbător în formă elicoidală, serpentină cu tub neted din oțel inoxidabil

pentru a garanta o rezistență bună la coroziune și posibilitatea de a funcționa la inalte ∆t (până la 40°C) micșorând durata de intrare in funcțiune;

– putere între 34,9 şi 131 kW;

– temperatură maximă de ieşire a gazelor arse 100 °C;

– gestionare şi control prin microprocesor cu autodiagnostic vizualizat pe afişaj şi înregistrarea principalelor erori;

– funcție antiîngheţ

– predispunere pentru termostat ambient/cerere de căldură în zonele cu temperatură înaltă sau joasă;

– posibilitatea de a gestiona un circuit de încălzire și un circuit pentru prepararea apei calde menajere cu acumulare;

– pompă de circulație de eficiență și prevalenţă reziduală ridicate (pentru modele de până la 68kW;

-pentru alte modele pompa de circulaţie este disponibilă ca accesoriu la cerere);

– funcția de control climatic (disponibilă doar dacă se utilizează sonda externă furnizată ca accesoriu).

Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход