Boiler electric TESY GCV 100L 45 A03

Бренд: TESY
Номер: si-18349
3 720L
3 337L
Есть в наличии

Tip boiler : Electric

Volum de apa: 100 l

Consum : 2 kW

Temperatura reglabila: Da

-          Boiler electric vertical BASE LINE GCV 100L Tesy cu termostat reglabil si intrerupator Boilerele electrice - BASE LINE au rezervorul de apa protejat cu strat de sticla-ceramica ce foloseste impotriva coroziunii si pentru o igiena perfecta a apei.

-          Boilerele electrice   - BASE LINE au anod din magneziu care este usor de montat si inlocuit si asigura o durata de viata mai mare de 50%. Pentru a usura procesul de inlocuire a anodului si rezistentei, boilerul are o flansa care asigura accesul la partea electrica.

 

Boilerele electrice   - BASE LINE au un termostat reglabil cu 4 setari ale temperaturii:

  - protectie anti-inghet

  - mod de vara

  - mod de iarna

  - mod antibacterian   

Intrerupator rezistent la umezeala

Indicator termic Valva de siguranta Buton : Pornit/Oprit

Termostat RTS PLUS  -  asigura control exact, regland temperatura apei printr-un senzor montat in partea superioara a rezervorului boilerului. RTS PLUS asigura siguranta ridicata a procesului de lucru al boilerului si furnizeaza avantaje functionale pentru performanta boilerelor TESY.

Sudura in PLASMA  a rezervorului - rezervorul de apa al boilerelor TESY este produs printr-o tehnologie de ultima ora de SUDURA in PLASMA - un proces de unire a doua metale nefolosindu-se un material suplimentar. Aceasta tehnologie asigura structura omogena a imbinarii, o rezistenta ridicata la sarcina mecanica

Boilerele electrice   - BASE LINE dispun de o termoizolatie eficienta cu spuma poliuretanica fara CFC cu densitate ridicata si cu grosime de 18 mm, ce garanteaza pierderi minime de caldura si economie de energie.