Cazan in condensare Demrad Maxicondense HK 100 S (set 100kw)

Бренд: Demrad
Номер: si-18489
67 432L
63 886L
Есть в наличии
Tip:
Puterea(kw):
Описание
Descriere:

Funcționarea modulată în configurațiile cascade

Dispozitivele Demirco Maxicondense pe perete combină direct modulul de flacără cu sistemul cascadă. Fiecare unitate funcționează la sarcini termice variabile în sistemul cascadă. Când prima unitate atinge un anumit volum, următorul modul rulează în sistemul de cascadă. Proiectat în acest scop, sistemul electronic controlează toate dispozitivele din sistem și poate funcționa în paralel prin împărțirea operației secvențiale sau a capacității necesare la toate dispozitivele.

Capacitate de capacitate de până la 16 kW

Modulația de până la 16 kW poate fi realizată utilizând 30% din capacitatea dispozitivului cu dispozitivul HK50M cu capacitate de 50 kW, cu capacitatea de 2x50 kW HK100M și HK100S atunci când nevoia este scăzută.

Cascadă Până la 3 MW

Pot fi oferite capacități de până la 3 MW, datorită conectării seturilor de 400 kW formate din dispozitive master și slave ca seturi de cascadă.

Valori scăzute ale emisiilor

Datorită unui schimbător de căldură special conceput, un amestec perfect de gaz și aer este combinat cu un design special al camerei de ardere pentru a asigura un schimb de căldură bruscă. Acest tip de ardere curată și un nivel minim de CO (nu depășește 100 ppm) este posibil datorită arzătorului comandat, preamestecat și cuplajului cu micro flăcări.

Consumul redus de energie electrică

Dispozitivele de condensare Demirco Maxicondense de perete au consum redus de energie cu componente de clasă energetică A.