Pompa de caldura Inverter Monoblock Dotels, 1 faza, 10kw

Бренд: DOTELS
Номер: si-18793
83 800L
67 040L
Есть в наличии

Descoperă eficiența și confortul unei pompe de căldură aer-apă Dotels – partenerul tău de încredere pentru orice sezon! Dacă ești în căutarea unei soluții de încălzire și răcire avansate pentru casa ta din Moldova, pompa de căldură Dotels este alegerea perfectă.

Cu un coeficient de performanță (COP) maximal de 5.3, această pompă de căldură oferă o eficiență energetică excepțională, asigurând economii semnificative la facturile de încălzire și răcire. Dotată cu un compresor Mitsubishi și un motor inverter Panasonic, pompa de căldură Dotels oferă performanțe superioare și un nivel redus de zgomot.

Un alt avantaj major al acestei pompe de căldură este pompa de circulație Shimge, care asigură un transfer eficient al căldurii în sistemul de încălzire și răcire. Schimbătorul de căldură Alfa Laval garantează o transferare optimă a energiei termice, asigurând un confort constant în orice condiții climatice.

Eficiența energetică A+++ a pompei de căldură Dotels confirmă angajamentul său de a furniza o soluție ecologică și durabilă pentru încălzirea casei tale. Această pompă de căldură poate funcționa la temperaturi exterioare de până la -25°C, asigurând căldură și confort chiar și în cele mai reci zile de iarnă.

Dotels oferă nu doar funcționalitatea de încălzire și răcire, ci și încălzirea apei menajere. Aceasta înseamnă că vei beneficia de apă caldă în orice moment, fără a mai fi nevoie de un sistem suplimentar de încălzire a apei.

Описание
Tip

Inverter

Clasa energetică

Tip freon

Putere, kW

Nivel zgomot, dB

Dimensiuni, mm

Greutate, kg

Brand

Producător

Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход