MICROCENTRALA ELECTRICA VAILLANT ELOBLOCK, 6 kW, 1X230 V / 3x400 V

Бренд: VAILLANT
Номер: si-18786
20 560L
17 003L
Есть в наличии

Specificaţii

BRAND VAILLANT
MODEL ELOBLOCK VE 6
PUTERE NOMINALA [kW] 6
CLASA RANDAMENT ENERG. SEZON. D
RANDAMENT ENERGETIC SEZONIER [%] 36
TEMPERATURA MAXIMA CIRCUIT DE INCALZIRE [°C] 85
PRESIUNE MAX IN CIRCUITUL INCALZIRE [bar] 3
ALIMENTARE APA 3x400/50
CURENT NOMINAL [A] 3x23
CURENT NOMINAL FUZIBIL [A] 25
SECTIUNE CONDUCTORI [mm2] 5x2.5
GRAD PROTECTIE ELECTRICA [IP] IP40
NIVEL DE PUTERE ACUSTICA [dB] 15
CAPACITATE VAS DE EXPANSIUNE [L] 8
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [toli] 3/4
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [toli] 3/4
INALTIME [mm] 740
LATIME [mm] 410
ADANCIME [mm] 315
MASA [kg] 25

Описание

Descriere

Vaillant oferă o variantă de centrală proprie care funcționează utilizând doar energie electrică. Centrala electrică ELOBLOCK VE 6 are funcția de încălzire a locuinței, iar dacă dorim suplimentar să asigure și prepararea apei calde menajere este necesar să instalăm un boiler extern separat. Avantajul major al acestui tip de centrală este că nu necesită racordarea la sistemul de furnizare a gazului metan, fiind potrivită pentru oricine, mai ales dacă locuința nu dispune de posibilitatea racordării la gaz. Centrala este dotată cu panou de comandă prin care putem regla cu ușurință parametrii de funcționare, iar datorită interfaței speciale putem monitoriza programul de funcționare și, de asemenea, putem verifica starea centralei. Orice disfuncțiune este semnalizată printr-un led special, astfel încât să putem interveni eficient pentru rezolvarea acesteia.

Avantajele centralei electrice sunt în primul rând fiabilitatea ridicată și disponibilitatea. Aceasta poate fi instalată în orice tip de locuință, fără să fie necesară racordarea la gaze. Pentru a reduce o mare parte din costurile de exploatare putem utiliza și surse neconvenționale de energie, precum energia solară, astfel economisim și contribuim la diminuarea poluării.

Centrala electrică nu necesită instalații speciale, dispozitive auxiliare și alte aparaturi supimentare pentru a fi pusă în funcțiune. Pentru montarea unei centrale pe gaz trebuie să avem în vedere multe aspecte, precum reglementările în vigoare, măsuri de siguranță, ori alte piese pentru îmbunătățirea performanțelor centralei. Însă, centrala electrică poate fi utilizată direct, fără necesitatea instalării unei guri de evacuare ori a unei ventilații riguroase. Din acest motiv aceasta este sigur de utilizat, fără riscul scurgerilor de gaze. Pentru exploatarea acesteia nu este nevoie de autorizații și verificări regulate, care costă suplimentar.

Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход