Cazan WARMLINE 16 KW

Бренд: WARMLINE
Номер: el-18766
37 300L
29 250L
Есть в наличии
Producator WARMLINE
Putere 16 kw
Описание
Puterea 16kw
Suprafața de încalzire 160m2
Grosime metal 6mm
Țara de producere Ucraina                    

Compania WARMHAUS este un complex modern de producție ucrainean care permite producerea cazanelor pe combustibil solid de înaltă calitate. Gama largă de modele de cazane cu combustibil solid permite încălzire practic sub orice cerință și pentru orice construcție. Oferim în special cazane pe combustibil solid, cum ar fi: lemn, brichete de turbă și, de asemenea, toate celelalte tipuri de combustibil solid. La fabricarea produselor noastre folosim doar materiale certificate. Datorită fiabilității, funcționalității și esteticii, cazanele sunt deja recunoscute pe scară largă în rândul clienților.

WARMHAUS vizează dezvoltarea tehnologică intensivă. Domeniile prioritare sunt crearea unui parc modern de mașini, care este necesar pentru prelucrarea materialelor, precum și pentru producerea cazanelor pe cont propriu.

Folosind acoperirea cu pulbere, dispozitivele semiautomatice moderne de sudare prin invertor, echipamentele de îndoire a foilor de precizie, precum și tehnologia CNC cu plasmă și laser pentru prelucrarea metalelor, creăm cazane la nivel european.

Elementele unui cazan și carcasa acestuia sunt construite cu ajutorul tehnologiilor de proiectare. Acest lucru asigură o repetabilitate mai mare a elementelor structurale, ceea ce permite o calitatea înaltă și estetica a cazanelor.

Отзывы покупателей
Пока нет ни одного отзыва. Оставьте отзыв первым
Только авторизованные пользователи могут оставлять комментарии Вход